Senior M365/SharePoint-utvecklare

Great Place To Work - Certifierad 2023-2024

I din roll som senior utvecklare hos oss kommer du att designa och utveckla lösningar inom Microsoft 365 och SharePoint för våra kunder. Din erfarenhet av M365 ska vara gedigen till den grad att du känner dig bekväm med att axla en arkitektroll och tekniskt designa lösningar.

Du bör vara lyhörd och intresserad av att förstå kundens verksamhet och behov för att sedan kunna omvandla det till tekniska krav och omsätta kraven till en arkitektur. Du har förmåga att arbeta självständigt med eget driv och initiativ och ska också känna dig bekväm med att driva ett team. Du skapar förtroende och etablerar och bevarar kundrelationer. I din konsultmässighet har du förmågan att tänka och agera affärsmässigt i allt du gör.

Vi söker sig som har en akademisk utbildning inom systemutveckling och har arbetat ett antal år med SharePoint, .Net och SQL Server, troligtvis minst 3-5 år.

Vad kan vi erbjuda?

Du kommer att ingå i ett mycket kompetent och kunnigt team där alla spelar en viktig roll. Vi vill att alla ska ha kul på jobbet, det är också viktigt att det finns en sund balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi gör därför allt vi kan för att erbjuda flexibilitet och underlätta detta. Vår lilla och platta organisation gör att du har stora möjligheter att påverka och forma det vi gör för att vara ett framgångsrikt företag och en attraktiv arbetsplats. Vi är personalägda vilket underlättar insyn och påverkan.

Skicka in ansökan

För frågor om tjänsten kontakta Anna-Karin Andersson, [email protected].

Du ansöker genom maila ditt CV med relevanta erfarenheter och ett personligt brev där du förklarar varför du vill ha tjänsten och tror att du skulle passa till [email protected].

Välkommen med din ansökan!