Lediga jobb2021-11-15T13:16:02+01:00

Lediga jobb

Se vilka jobb som vi erbjuder just nu. Du har chansen att bli en Xpert!

Senior verksamhetskonsult BI

I din roll som verksamhetskonsult och projektledare ingår att hantera kundkontakter, nya som befintliga och att leda projekt.

Senior M365/SharePoint-konsult

I din roll som senior utvecklare hos oss kommer du att designa och utveckla lösningar inom Microsoft 365 och SharePoint för våra kunder.

Projektledare med kravkompetens

I rollen som projektledare jobbar du alltid nära kunden och i många projekt innebär det också att vara delaktig i att leda kunden i sin kravanalys.

Integrationskonsult

I din roll som integrationskonsult ingår att ha kontakt med kunder och du bör vara lyhörd för och intresserad av att förstå kundens verksamhet och behov för att sedan kunna omvandla det till tekniska krav.

Fullstack webbutvecklare

I din roll som utvecklare hos oss kommer du att designa och utveckla webblösningar för våra kunder. I arbetet ingår mycket kundkontakt och du bör vara lyhörd och intresserad av att förstå kundens verksamhet och behov för att sedan kunna omvandla det till tekniska krav.

Front-end/Gränssnittsutvecklare (UI)

I din roll som utvecklare hos oss kommer du att designa och utveckla avancerade webb-lösningar med fokus på front-end och gränssnittsutveckling för våra kunder.

BI-utvecklare med fokus på PowerBI

Vårt team inom Business Intelligence växer och vi behöver nu stärka upp vårt Xpert-team med fler konsulter som vill vara med på resan.

Vi erbjuder

Det finns en rad olika anledningar till varför du ska välja oss. Här är några utav dem.

Till toppen