Fiskeby och Stoeryd tar hjälp av Solution Xperts

2019 har bara börjat, men vi kan redan nu välkomna Fiskeby Board och Stoeryd till vår Xperts-familj. Två uppdrag med olika karaktär, det ena helt fokuserat på integration och det andra inom digitalisering, SharePoint och Business Intelligence.

Fiskeby är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong och är baserade i Norrköping. Solution Xperts har fått förtroendet att bli ny integrationspartner och ta över förvaltningen av integrationsplattformen. De har också köpt in Xperts Integration Repository för övervakning av integrationen.

Tranåsbaserade Stoeryd är ett fullserviceföretag inom verkstadsindustrin. Vi kommer under den närmaste tiden stötta dem i arbetet med digitaliseringsstrategi. Vi tittar också på lösningar för att effektivisera produktionen med hjälp av BI samt att bygga vidare på det SharePoint-baserade intranätet och göra det till ett naturligt nav i verksamheten.

– Det är oerhört kul med två nya lokala kunder. Vi ser mycket fram emot att effektivisera och kvalitetssäkra Fiskebys integration samt att få guida Stoeryd på deras digitala resa, säger Micaela Kvist, vice VD på Solution Xperts.

Prenumerera på nyheter


Senaste nytt