Solution Xperts välkomnar Viktor Hammarstedt Davidsson

Solution Xperts fortsätter sin tillväxtresa och förstärker nu kompetensen inom Business Intelligence ytterligare. Viktor Hammarstedt Davidsson, senast på Region Östergötland, kliver in som BI-konsult.

– Det ska bli oerhört kul att få jobba med gänget på Solution Xperts, säger Viktor.

Viktor är född och uppvuxen i Linköping, men studerade på Logistikprogrammet i Norrköping. Efter ett kortare uppdrag på SAAB Aeronautics så har han spenderat de senaste fem åren på Region Östergötland.

Det var en lärorik period med brett fokus och som innehöll uppdrag inom allt från produktionsplaner till sjukvårdslogistik och patientflöden. Nu väntar nya utmaningar på Solution Xperts.

– Framför allt känns det spännande att få jobba med många olika kunder och ta sig an de utmaningar som finns i olika branscher.

Hur kommer det sig att du valde Solution Xperts?
– Jag blev tipsad av Martin Dollsén som jobbar på Solution Xperts. Jag tog en lunch och fick höra hur de jobbar och det lät väldigt intressant. Det känns som en trivsam arbetsplats med bra stämning där alla verkar ha väldigt kul på jobbet.

Det här med lagspel och bra gemenskap är inget nytt för Viktor. På fritiden spelar han fotboll i IFK Wreta Kloster i Division 5.

– Sedan har jag en son som tar upp väldigt mycket av min tid. Det finns inte så mycket tid över till annat, avslutar han.

Vi tycker det ska bli riktigt kul att få jobba tillsammans med dig, Viktor. Varmt välkommen!