Välkommen till Solution Xperts, Anna-Karin!

Solution Xperts fortsätter att växa. I samband med att vi flyttar till större lokaler passar vi på att presentera Anna-Karin Andersson som vårt senaste nyförvärv. Anna-Karin, som bland annat har en bakgrund som entreprenör, kommer nu att bland annat ratta försäljningen.

– Det är en väldigt bred roll. Till en början kommer det vara stort fokus på att boka möten med potentiella kunder, men jag kommer nog vara inne och peta lite i både rekrytering och marknadsföring i långa loppet, säger hon.

Anna-Karin har en intressant, om än spretig, bakgrund. Efter att ha utbildat sig till både butikschef och radiooperatör så startade hon för några år sedan företaget Bokningsbyrån. Hon har sedan tidigare haft kontakt med Solution Xperts vice VD Micaela och har fått en positiv bild av företaget.

– Jag har alltid tyckt det har varit spännande med IT och teknik. Sedan känns Solution Xperts som ett väldigt trevligt företag. R-licensen sätter en tydlig stämpel på företagets kultur och värderingar.

Vad ser du mest fram emot?
– Jag är väldigt målinriktad, så rent arbetsmässigt ska det bli jätteroligt att grotta ner sig lite på de mål vi gemensamt sätter för 2019. Det ska bara bli kul att få beta av dem en efter en och känna att vi går i hamn med målen.

På fritiden försöker Anna-Karin att aktivera sig så mycket som möjligt. Med tre barn finns det dock inte mycket ledig tid efter jobbet.

– Mycket fokus hamnar såklart på barnens aktiviteter, så det är mycket hockey, fotboll och djur. Jag har alltid idrottat och just nu blir det en hel del Padel tillsammans med min man. Sedan har jag börjat spela innebandy på korpnivå.

Vi på Solution Xperts tycker att det ska bli riktigt roligt att få arbeta tillsammans med dig Anna-Karin. Varmt välkommen!

Prenumerera på nyheter


Senaste nytt