Välkommen, Josefine Ringensjö

Välkommen till Solution Xperts, Josefin!

I april månad har vi inte bara välkomnat våren, utan även nya kollegor. Nu är det klart med ytterligare förstärkning av IT-konsulter och vi är väldigt glada att kunna säga ”hej och välkommen” till Josefin Ringensjö.

Josefin tog examen från Linköpings Universitet för ett knappt år sedan och har därefter arbetat som affärskonsult på Fujitsu i Linköping. Men när hon i vintras började leta efter nya utmaningar så kom Solution Xperts snabbt in i bilden.

-Jag träffade Rickard och Hillevi från Solution Xperts på LARM förra året och fick ett väldigt bra intryck redan då. Det ska bli oerhört spännande att bli en del av det här företaget, säger Josefin.

Inledningsvis kommer mycket att kretsa kring utveckling och förvaltning av olika SharePoint-miljöer och Josefin ser fram emot att ta klivet över till rollen som IT-konsult.

– Det behövs fler kreativa kvinnor i den här typen av roller, så det ska bli riktigt kul, fastslår Josefin.

Vad ser du mest fram emot?
– Efter ett år på Fujitsu så känns det charmigt att hoppa på ett mindre bolag där alla känner alla.
– Jag ser även fram emot att bekanta mig mer med Javascript, C# och bli riktigt vass på systemutveckling och förvaltning. Det blir en härlig utmaning, både karriärmässigt och på ett personligt plan.

En stor del av fritiden spenderas med familjen. Det finns även två stora intressen i form av sång och bakning. På senare tid har Josefin även börjat ta löpträningen mer seriöst.

– Målet är att klara ett maraton nästa sommar, avslutar hon.

Varmt välkommen till Solution Xperts, Josefin!