Xperts IMD Viz

Tjänsten som används för att låta hyresgäster ta del av förbrukade mätvärden så som t.ex. varmvatten- och el-förbrukning.
Ta steget in i den delade tjänstens värld – det kommer du inte att ångra.

Xperts IMD Viz

Letar du efter en enkel lösning för att delge hyresgästen IMD-information? Xperts IMD Viz 1.0 är en enkel och lättanvänd tjänst som visualiserar IMD-informationen utan att krångla till det, vare sig för fastighetsägare eller hyresgäster. Utformad för att lätt kunna integreras på hyresgästens ”mina sidor”, och helt responsiv, vilket innebär att informationen ser bra ut oavsett om man använder dator, padda eller mobiltelefon. Xperts IMD Viz 1.0 kan anpassas av en administratör med era färger och logotype, vilket gör att det kommer kännas som en naturlig del av er webb.

Data från FastAPI

Data hämtas från fastAPI för IMD-system och presenteras för hyresgästen i form av grafer och tabeller. Användaren har möjlighet att filtrera och aggregera informationen som presenterar på ett sätt som bolagets administratör har möjlighet att styra. Tjänsten har utvecklats i samarbete med en grupp allmännyttiga fastighetsbolag vilket garanterar att funktionen är anpassad efter allmännyttans behov.

Nyckelfunktioner

  • Visualisering av IMD-data

  • Använder sig av fastAPI för IMD-system

  • Driftad i molnet eller lokal installation

  • Single-sign-on från Mina Sidor

  • Möjlighet för hyresgästen att jämföra tidsperioder

  • Möjlighet att styra styra layout per bolag

Varför oss?

Det finns en rad olika anledningar till varför du ska välja oss.
Här är några utav dem.