Uppdrag

Solution Xperts utför stolt uppdrag åt en rad nöjda kunder.
Här presenteras ett urval av dessa.

Telge

Telge har tillsammans med näringslivet startat flera lyckade företag som bygger på hållbar utveckling. Intranätet spelar därför en central roll i allt från att sprida intern information till dokumenthantering. Solution Xperts hjälpte till att utveckla ett flexibelt och hållbart intranät baserat på SharePoint.

NGL Vatten- & Energiteknik

NGL är ett av Sveriges ledande företag inom vatten- och energibesparing. Deras främsta problem var att det befintliga systemet var begränsat till en enskild typ av enheter, vilket gjorde inköp av nya telefoner svårt och kostsamt. NGL var därför på jakt efter en mer framtidssäker lösning som dessutom kunde ge ytterligare konkurrensfördelar och stärka deras position på marknaden.

Spendrups

Spendrups är marknadsledande inom dryckesframställning och tillhandahåller flera av de mest välkända och väletablerade varumärkena i Sverige. Att lyckas med logistik och automatisering är en nyckelfråga, och när det gäller IT så är EDI-flöden en central del i kommunikationen med de många kunderna.

Benders

Benders är ett svenskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför konkurrenskraftiga produkter och tjänster för bygg- och anläggningssektorn. Tidigare har man haft svårt att se vilken information som skickas ut samt att spåra specifika attribut i en integration. Solution Xperts erbjöd en smidig lösning bestående av BizTalk och Xperts Integration Repository.

Ett axplock av våra kunder