Senior BI-utvecklare

Great Place To Work - Certifierad 2023-2024

Vi är inne i en spännande expansionsfas och behöver stärka upp vårt Xpert-team med fler utvecklare som vill hjälpa oss växa!

Vi är ett konsultbolag som primärt säljer lösningar, och mycket av vår utveckling sker på något utav våra kontor som är belägna i Linköping och Örebro. Vi brinner för att med tekniken som verktyg skapa affärsnytta för våra kunder. Vår målsättning är att vara en rak, ärlig och okomplicerad leverantör och arbetsgivare som alltid styrs av vår etiska kompass. Det visar sig i en öppenhet och flexibilitet mot såväl kunder som medarbetare.

Vem söker vi?

I din roll som senior BI-utvecklare ingår även att hantera kundkontakter, nya som befintliga och att leda projekt. I arbetet med våra kunder bör du vara lyhörd för och intresserad av att förstå kundens verksamhet och behov för att sedan kunna omvandla det till tekniska krav för det gemensamma teamet att ta vid och realisera. Du har förmåga att arbeta självständigt med eget driv och initiativ och ska också känna dig bekväm med att hantera projekt. Som person inger du förtroende för att etablera och bevara kundrelationer. I din konsultmässighet har du förmågan att tänka och agera affärsmässigt i allt du gör.

Vi tror att du har en akademisk utbildning kanske systemutveckling, statistik, eller Industriell Ekonomi och har några års erfarenhet.  En hög med begrepp du nog är van vid är Power BI, KPI’er, Storytelling, Informationsmodellering, Azure (Data Lake, SQL Database, Power Platform m.m.), C#, SQL Server, API’er (REST och SOAP), JSON och XML. Lite andra uttyck som är spännande/meriterande är AWS, R, Python, ML, AI.

Vad kan vi erbjuda?

Du kommer att ingå i ett mycket kompetent och kunnigt team där alla spelar en viktig roll. Vi vill att alla ska ha kul på jobbet, men det är också lika viktigt att det finns en sund balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi gör därför allt vi kan för att erbjuda flexibilitet och underlätta detta. Vår lilla och platta organisation gör att du har stora möjligheter att påverka och forma det vi gör för att vara ett framgångsrikt företag och en attraktiv arbetsplats. Vi är personalägda vilket underlättar insyn och påverkan.

Skicka in ansökan

För frågor om tjänsten kontakta Anna-Karin Andersson, [email protected].

Du ansöker genom maila ditt CV med relevanta erfarenheter och ett personligt brev där du förklarar varför du vill ha tjänsten och tror att du skulle passa till [email protected].

Välkommen med din ansökan!