Om oss

Solution Xperts är det okomplicerade och prestigelösa företaget där alla har högsta prioritet.

En ny dimension av service

Med hängivenhet, flexibilitet och proaktivitet erbjuder vi en ny dimension av service. För oss är tekniken inte ett mål i sig, utan ett viktigt verktyg. Vi säljer inte teknik, utan verksamhetsnytta genom teknik. Vi vill vara en del av våra kunders verksamhet och bidra till strategiska val och affärsutveckling. I oss hittar du en partner som är okomplicerad, prestigelös, snabb, responsiv och enkel att ha att göra med. Solution Xperts är det långsiktiga, trygga och strategiska valet av leverantör inom portaler och integration.

Ett ungt bolag med lång historik

Solution Xperts är ett ungt bolag med väldigt lång historik. Vår resa började runt år 2000 då flera av oss började vår bana tillsammans. Via ett par olika konstellationer och uppköp fick vi år 2014 möjlighet att bryta loss vår del av verksamheten till ett eget bolag, Solution Xperts, och bli självstyrande. Med i denna ombildning följde alla kunder, avtal och medarbetare. Så även om vårt organisationsnummer är ungt har vi kunder och medarbetare som har varit med sedan år 2000.

En etisk samarbetspartner

Solution Xperts är ett rekommenderat företag med licens från R-företagen, vilket är en garanti för en etisk leverantör. R-licensen står för etik, kvalitet och attityd och är ett löfte om att verka för god företagskultur och samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

Läs mer om vad licensen innebär

Samarbetspartners

Vi vill inte vara bra på allt, utan bäst på en del. För att kunna fokusera på våra specialområden väljer vi istället att samarbeta med partners som kompletterar oss. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder ett helhetsåtagande utan att förlora kvalitet.