Nytt och nyttigt

Nytt och nyttigt om oss, IT och branschen

Nyanställningar, nya tjänster eller produkter, utmärkelser. Här samlar vi våra nyheter, men bjuder också på tips, råd och kunskap kring det vi är xperter på.

Boendeappen – alive and kicking

För fyra år sedan fick världen möta Stångåstadens boendeapp, utvecklad av Solution Xperts. Nu är appen en självklar del av hyresgästernas vardag.

Ett bra ställe att jobba på

Nu har vi fått ett officiellt kvitto på att vi är den arbetsplats vi vill vara – vi är numera certifierade hos Great Place To Work!

Välkommen till Solution Xperts traineeprogram 2022!

Solution Xperts nya traineeprogram ger dig bredd och spets på en arbetsplats med stort hjärta. Du får ett genomtänkt upplägg med introduktion, påbyggnad och specialisering. Dessutom: Lön och tillsvidareanställning redan från start!

Nya roliga samarbeten!

Vi är glada att få skapa framtidens smarta fastigheter tillsammans med Lejonfastigheter i Linköping och Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag Förvaltaren.

8 samvetsfrågor om dina integrationer

Integrationslösningar är i många företag den nödvändiga grunden och det effektiva smörjmedlet i verksamheten. Men får inte alltid den omsorg de förtjänar.

Dataplattformen är vägen till digitalisering och innovation

Att äga sin egen data kan tyckas vara en självklarhet. Det är det verkligen inte. I många fall är data inlåst i verksamhetssystemen och möjligheterna att fritt använda den är små. För många är det här det största hindret för digitalisering och innovation.

Solution Xperts + Sveriges Allmännytta

Vi är väldigt glada över att ha vunnit upphandlingen som partner till Sveriges Allmännytta. De närmaste åren ska vi ansvara för utveckling och förvaltning av integrationsgränssnittet fastAPI.

En dag på Solution Xperts

Hur är det egentligen att jobba på Solution Xperts? Vi bad vår webbutvecklare Charlotta Jaunviksna berätta om en helt vanlig arbetsdag. Häng med!

Nytt kontor i Örebro

Nu öppnar Solution Xperts kontor i Örebro – ett roligt och viktigt steg för att komma närmare kunderna och ett sätt att hitta ännu fler talanger att rekrytera.

Di Gasell 2020

Vi är oerhört glada över att ha blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Digitalt språng i pandemins spår

Det mobila kontoret, tillgänglig dokumenthantering, effektivare möten. När pandemin slog till kom framtiden snabbare än vi trott.

Solution Xperts + MKB

Glada nyheter! Vi har efter vunnen upphandling tecknat ramavtal med MKB – Malmös största bostadsbolag.

Solution Experts + Hyresbostäder

Tillsammans med ett gäng leverantörer har vi vunnit en IT-upphandling och tecknat ramavtal med Norrköpings största bostadsbolag Hyresbostäder!
Visa fler Leta bland ännu äldre inlägg

Smarta IT-lösningar. Helt enkelt.

Solution Xperts är ett IT-konsultbolag där kunden är huvudpersonen, verksamhetsnyttan är målet och tekniken är medlet.