Etik

För mänskligare IT

Teknik är kul. Men människorna är det viktigaste. Det är därför vi sätter relationerna främst: till kunden och till varandra som medarbetare. För att det känns bra i hjärtat, men också för att det är det bästa för både kundens och våra egna affärer.

Och det är därför ett hållbart tänkande är en självklarhet i hela vår verksamhet.

Etisk hållbarhet

Hållbarhet och etik går hand i hand. Att fokusera på våra avtryck är viktigt, men också hur vi gör det.

Det är det vi gör varje dag, i vardagen, som är det viktigaste. Vi har valt att följa vår etiska kompass i våra relationer med kunder och medarbetare, och agerar med ett stort hjärta för att bidra till ett mänskligare och mer hållbart arbetsklimat.

Vår R-licens, utfärdad av R-företagen, är ett sätt att bevisa för omvärlden att vi lever som vi lär. Den visar att vi lever upp till kraven på att verka för en god företagskultur och samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet är viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

För ett öppnare samhälle

För oss är IT ett verktyg för att göra gott, för att åstadkomma förändring och nytta. Vi brinner för innovation – och innovation kommer ur samarbete och öppenhet. Vi vill använda vår verktygslåda för att skapa förutsättningar för det, till exempel genom att bygga dataplattformar och integrationsgränssnitt som ger kunden ägarskap över sin data.

Vi verkar också aktivt för att skapa nätverk, samarbeten och erfarenhetsutbyten. För oss är branschkollegor inga hot, utan potentiella samarbetspartners som kan komplettera oss.
På så sätt tror vi att vi kan bidra till en positiv samhällsutveckling och ett öppnare samhälle.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är alltid intresserade av nya kunder, nya samarbeten och nya, duktiga medarbetare.
Tveka inte att höra av dig så berättar vi gärna mer om oss och vårt erbjudande!