Vårt erbjudande

Avancerade IT-lösningar. Enkla att arbeta med.

IT ska fungera, och det ska göra jobbet. Det är det viktigaste.

Därför är vi på Solution Xperts ointresserade av att sälja tekniska lösningar för kortsiktig vinning. Kunden, och kundens behov, är det centrala.

Vi levererar systemintegration, avancerade webblösningar, dataplattformar och BI-lösningar. Vi stöttar med strategi och utveckling, och vår support är känd för sin proaktivitet, flexibilitet och närhet till kunden.

Men framför allt levererar vi affärsnytta, med IT som medel.

IT-lösningar kan vara avancerade, men vi ser alltid till att hitta den enklaste och mest ändamålsenliga vägen för kunden.

Våra erbjudanden

Samarbetslösningar

Med Office 365 som utgångspunkt skapar vi förutsättningar för smidigt samarbete i form av till exempel intranät och effektiv dokumenthantering. Inom dokumenthantering har vi även paketerat våra erfarenheter i ett koncept vi kallar ”Kickstart dokumenthantering” med den smarta produkten XCollab som kronan på verket.

XCollab  

Avancerade webblösningar

En portallösning är ett sätt att erbjuda rätt information till rätt målgrupp vid rätt tillfälle. Ofta finns en integrationslösning i botten som hämtar information från olika källor och presenterar den på ett lättillgängligt sätt.

Systemintegration

En fungerande systemintegration är ofta en förutsättning för all digitalisering. Med BizTalk och Azure som utgångspunkt får vi data att flöda på ett kontrollerat och smidigt sätt.

Integrationsövervakning

För att integrationer ska hålla kvalitet måste de vara tillförlitliga. Vårt verktyg Xperts Repo övervakar och visualiserar företagets integrationer och gör tekniska detaljer begripliga för verksamheten.

Xperts Repo  

Dataplattform

En dataplattform är ett effektivt sätt för en verksamhet att ta ägarskap över sin egen data, skapa en grund för analys och ett oberoende av system och leverantörer. När data från olika källor samlas framträder också nya mönster och resan mot proaktivitet och datadrivna beslut kan börja.

Kickstart dataplattform  

BI

Kloka beslut fattas bäst baserat på fakta och inte på magkänsla. Våra BI-lösningar samlar in data från olika källor, analyserar den och presenterar den på ett lättförståeligt sätt.

Digitalisering av fastighetsbranschen

Vi hjälper företag i alla branscher, men har gjort oss ett namn för våra innovativa och trygga lösningar för fastighetsbranschen. Här besitter vi tung verksamhetskunskap och har en portfölj av lösningar skräddarsydda för branschen.

Verksamhetsnära appar

Inom apputveckling är vi specialiserade på verksamhetsnära appar som underlättar och stödjer verksamhetens processer. Ett framgångsrikt exempel är Xperts Boendeapp som underlättar kommunikationen med hyresgästerna och erbjuder smarta tjänster kopplade till boendet.

Ledningssystem

Vårt verktyg Xprocess löser utmaningen med att sprida verksamhetens processer och hitta dokument kopplade till dessa. Verktyget levereras som en modul till er befintliga SharePoint-miljö. Det ritar upp processerna, kopplar ihop dem med dokument och gör dem klickbara. Tydligt, enkelt och med minimal administration.

XProcess  

Support och förvaltning

Vi är kända för vår höga servicegrad och i vår supportorganisation spelar den en mycket viktig roll. Vi har helhetsansvar för ett antal stora och komplexa lösningar och vårt mål är att alla kunder ska känna sig lika viktiga och få snabb, effektiv och proaktiv support.

Strategier

Vi hjälper dig att forma tekniska strategier – alltid med affärsnyttan och de övergripande verksamhetsmålen för ögonen. Digitaliseringsstrategier, integrationsstrategier och Office 365-strategier är en del av innehållet i vår portfölj.

Vad kan det leda till?

Vi har hjälpt en stor mängd nöjda kunder genom åren att effektivisera sin verksamhet med hjälp av smarta IT-lösningar.

Läs mer om några av dem här:

 Kundupplevelser

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är alltid intresserade av nya kunder, nya samarbeten och nya, duktiga medarbetare.
Tveka inte att höra av dig så berättar vi gärna mer om oss och vårt erbjudande!