Integrationsövervakning

Spendrups Repo

Spendrups är marknadsledande inom dryckesframställning och tillhandahåller flera av de mest välkända och väletablerade varumärkena i Sverige. Att lyckas med logistik och automatisering är en nyckelfråga, och när det gäller IT så är EDI-flöden en central del i kommunikationen med de många kunderna.

Kort om kunden:

Utmaningen:

Automatiserade processer genomsyrar Spendrups verksamhet på flera olika områden, vilket blir tydligt när man ser den helautomatiserade bryggprocessen i kombination med ett toppmodernt höglager med självgående truckar och automatiska plockhissar. När det kommer till IT så är automatiseringen hög även på detta område, där integrationer utgör en självklar del.

Resultatet:

Spendrups IT använder Repo för att övervaka plattformen samt följa status för meddelanden genom integrationsflödena. Här har man använt sig av möjligheten att skapa anpassade vyer. Exempelvis kan man enkelt i en aggregerad vy följa en order genom hela kedjan via flera olika separata integrationsflöden ända ut till faktura. Kundtjänst har även en egen vy där de själva kan hantera enklare fel som t.ex. att en kund saknas i affärssystemet. “Med Xperts Repo får vi en enklare översikt och större insikt i vad som egentligen händer i integrationerna, vilket underlättar felsökning. Dessutom får vi ökade möjligheter att automatisera större delar av integrationsprocesserna i form av autotester mm.”, säger Enno Lepik, ICC-ledare, Spendrups.

För mer information kontakta:

Samuel Johansson
Konsult