En dag med Anna-Karin
2023-05-17 10:29

En dag på Solution Xperts med Anna-Karin Andersson

Alla på Solution Xperts utvecklar inte appar eller bygger dataplattformar. Följ med vår sälj- och rekryteringsansvarige Anna-Karin Andersson under en dag fylld av spännande intervjuer, givande möten och vacker dans!

6.00

Ett välbekant ljud. Jag trycker på snooze och tillåter mig tio minuter till av skönhetssömn innan jag skuttar upp och in i duschen.

7.30

I bilen på väg till skola och jobb. Någon sover, någon äter smoothie och någon kör.

8.00

Taggen mot dörrlåset. Japp, jag bestämmer mig för att köra en fuldans förbi Carinas kontor. Oklart om hon skrattar för att jag är lustig eller om hon bara vill vara snäll. Jag dansar bra. Många säger det.

8.15

Datorn i gång och därmed officiellt dagen. Tar en sväng till kaffemaskinen som får brygga mig en ljuvlig java.

Kollar igenom inkorgen och hoppas på ett gäng ansökningar till traineeprogrammet vilket jag glädjande hittade.

Förbereder mig inför ledningsgruppsmötet.

9.00

Ledningsgruppsmöte. Halva gänget är på plats och resten är med via Teams. Många frågor ska avhandlas. Sälj, marknad, traineeprogram, beläggning med mera. Alla är aktiva och det är många bra diskussioner och förändrings- och förbättringsförslag kommer upp.

10.30

Mötet är slut. Jag låter kaffemaskinen ännu en gång få min uppmärksamhet.

10.45

Byter kontoret mot konferenslokalen ”Grace Hopper” (alla våra mötesrum har namn efter coola datapionjärer). Förbereder och ställer i ordning inför min lunchintervju.

13.30

Mötet är slut och jag tar en paus. Sitter ned och tar en frukt och samtalar med Carina och Adis.

14.00

Nästa intervju. Det är alltid lika spännande och roligt att få träffa potentiella nya medarbetare!

15.00

Klara. Jag konstaterar att det varit många givande möten och intervjuer. Jag passar på att ringa en referens om en kandidat. Mejlar med några sökanden och bokar tid för intervjuer. Passar även på att fånga Kristoffer i Örebro på telefon för att höra om mötet angående vårt erbjudande ”Kickstart Dataplattform”. Hur fortskrider arbetet med det?

16.30

Dags att logga ut och bege sig hemåt.