En man sittandes vid en laptop
2022-04-13 01:07

En dag på Solution Xperts Med Oscar Lövgren

Oskar Lövgren

08.00

Barnen är lämnade på förskolan, smörgåsen är i magen och den återstående halva koppen kaffe står redo för inmundigande. Idag blir det att jobba hemifrån.

Jag förbereder dagen genom att gå igenom mina to-dos och kollar igenom vilka möten jag har under dagen.

8.15

Går igenom supportärenden som har kommit in. Några går snabbt att fixa, dem tar jag tag i direkt.

9.15

Veckomöte med en kund. Vi går igenom utveckling och support som behöver göras under den närmaste tiden. Lättsam stämning, det är högt till tak, men samtidigt effektivt och lösningsfokuserat.

10.15

Dags att ta en bensträckare och fylla på kaffemuggen. Det ligger några kakor kvar i köket sen helgens kalas. En kaka har ju ingen dött av, så jag tar två.

10.30

Tar tag i ett supportärende, men behöver hjälp av en kollega. Efter att ha fått lite tips och idéer kan jag köra vidare själv. Tur att man har hjälpsamma kollegor som bara är ett Teams-samtal bort.

12.00

Lunchdags! Slänger i mig lunchlådan för att hinna ge mig ut på en promenad. Solen masserar in sina varma strålar i en av de sista envetna snöhögarna och det känns att det är vår i luften. Jag hinner även hoppa in i mataffären – en av fördelarna med en flexibel arbetsplats.

13.00

Dags för ett nytt kundmöte. Vi diskuterar genomförandet av ett större uppgraderingsprojekt. Vi har samsyn när det gäller vad och när saker ska bli gjorda. Känslan: Detta kommer att bli ett bra och roligt projekt.

14:00

Tiden springer iväg, dags att ta tag i to-do-listan! Svarar på några mejl, felsöker och rättar en mindre bugg och gör en produktionsleverans som en kund har godkänt.

16:02

Sambo och barnen kommer hem, dags att börja runda av.

16:07

Fyraåringen kommer in och sätter sig i mitt knä.

4-åring:  ”Jag vill trycka på mina bokstäver.”

Jag:  ”Snart, jag ska bara avsluta här.”

4-åring: ”Nu?”

Jag: ”Snart.”

4-åring: ”Nu?”

Jag tar fram ett tomt Word-dokument.

Jag: ”Ja, nu kan du trycka på dina bokstäver.”

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?
Hör av dig! Eller sök någon av våra lediga tjänster här.