Solution Xperts är nu ett Great place to work
2023-06-13 11:44

Ett bra ställe att jobba på

På Solution Xperts tycker vi att människorna är det viktigaste. Nu har vi fått ett officiellt kvitto på att vi är den arbetsplats vi vill vara – vi är numera certifierade hos Great Place To Work!

Solution Xperts ska vara en arbetsplats där vi är nära varandra och nära våra kunder, i en miljö där alla är lika viktiga. Med öppna, enkla dialoger och hjärta i allt vi gör.

Hos oss ska alla ha möjlighet att utvecklas, på en flexibel arbetsplats som bäddar för att du ska kunna leva ett gott liv även utanför jobbet.

Företaget Great Place To Work genomför varje år världens största arbetsplatsstudie, som genom omfattande medarbetarundersökningar certifierar och rankar världens bästa arbetsplatser. Nu har Solution Xperts medarbetare genomgått undersökningen, och den visar att vi med god marginal certifierar oss som en utmärkt arbetsplats!

Som konsult arbetar du som expert i en föränderlig miljö. Då är det viktigt med hjälpsamma kollegor som du kan utbyta idéer och erfarenheter med. I undersökningen får vi allra högst betyg i underkategorierna ”Rättvisa” och ”Kamratskap”. Det är ett värdefullt bevis på att vi stöttar varandra och levererar som ett team.

Detta är vi väldigt glada och stolta över! Nu fortsätter vi arbetet för att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Är du nyfiken på att jobba här? Just nu söker vi flera nya medarbetare – läs mer om våra lediga tjänster här.