2021-09-16 04:48

Nytt kontor i Örebro

Hej Örebro!

Solution Xperts utgår från Linköping, men har kunder över hela landet. Nu öppnar vi kontor i Örebro – ett roligt och viktigt steg för att komma närmare kunderna och ett sätt att hitta ännu fler talanger att rekrytera.

Ny på Solution Xperts, men gammal i Örebro, är Örebrokontorets kontorschef Kristoffer Englund. Sedan 1 september jobbar han för Solution Xperts.

– Jag har en väldigt positiv känsla. Det här ska vara samma Solution Xperts, bara lite närmare våra kunder i den här delen av landet, säger han.
Vice VD Micaela Kvist förklarar tanken bakom varför bolaget nu vill finnas på ytterligare en plats utöver huvudkontoret i Linköping.

– Vi har under flera års tid haft samarbeten med kunder i Örebro, och ser Örebro med omnejd som en mycket expansiv region. Vi tror att vi med fysisk närvaro kommer att ha möjlighet att föra ut vårt erbjudande bredare, säger hon.

Kristoffer Englund kommer från en tjänst på ÖrebroBostäder, Örebros kommunala bostadsbolag och en av Solution Xperts mest trogna kunder.

– Jag har jobbat med Solution Xperts i tre år, fast på beställarsidan. Nu får jag möjlighet att bli en del av hela gänget under samma tak, det ska bli riktigt kul, säger Kristoffer.

De kunder som får kontakt med Örebrokontoret får precis samma erbjudande som Solution Xperts alla kunder.

– Det är samma smarta lösningar, lyhörda bemötande och innovativa utvecklingsvilja. Vi är ju samma bolag, och det geografiska spelar ingen roll, säger Kristoffer.

Solution Xperts får hela tiden nya förfrågningar från nya och befintliga kunder, och är därför i behov av att växa. Micaela Kvist ser det nya kontoret som en möjlighet att bredda rekryteringsbasen.

– Inte minst närheten till ständigt växande Örebro universitet skapar goda förutsättningar. Med Kristoffer i spetsen är vår ambition att bygga upp ett team med fem utvecklare första året.