Rickard står i blå kostym. Logotypen för Consulting Xperts syns i bild.
2023-12-01 11:59

Välkommen Consulting Xperts!

Stora nyheter! Solution Xperts har blivit med dotterbolag. Från och med nu finns Consulting Xperts redo att stötta med resurskonsulter som bemannar kundernas projekt.

Precis som hos moderbolaget är huvudområdena integration, webb och BI. Consulting Xperts erbjuder även projektledare och verksamhetskonsulter.

– Med Consulting Xperts erbjuder vi möjligheten att köpa in en resurskonsult där kunden själv äger projektet och har ansvaret för styrning, bemanning och uppföljning. Det är skillnaden från Solution Xperts, där de köper in en hel lösning, säger Rickard Kallenbäck, som är vd för det nya bolaget, efter många år som konsult och affärsområdesansvarig på Solution Xperts.

Consulting Xperts kommer att stå på helt egna ben, men det kommer såklart att finnas synergieffekter mellan moderbolag och dotterbolag.

Efter att ha varit med om hela Solution Xperts resa får Rickard Kallenbäck ännu en gång bygga ett bolag från grunden.

– Det är en riktigt rolig utmaning. Jag gillar arbetet med att skapa något nytt och få det att fungera bra. Samarbetet med moderbolaget och att jag startat några företag tidigare underlättar. Det gör att fokus kan gå till att få kärnverksamheten att fungera bra.

Vill du veta mer? Kontakta Rickard Kallenbäck på 0733-17 29 58, eller mejla [email protected]

Följ också gärna Consulting Xperts på LinkedIn.